PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. Y. Lansink

Mw. Y Lansink

Hallo, mijn naam is Yvonne Lansink. Lang geleden geboren in twente, opgegroeid in Drenthe en inmiddels al bijna 40 jaar woonachtig in het mooie zuid-limburg. Ik woon samen met mijn partner en onze 2 lieve honden. Ik wandel graag met de honden en doe “fun” en speurcursussen met ze.

Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog, cognitief-gedragstherapeut en schematherapeut. Ik werk vooral veel vanuit schematherapie. Deze therapievorm richt zich op diepgewortelde patronen, valkuilen in je persoonlijkheid.

Graag ga ik samen met jou op ontdekkingsreis naar waar jou klachten/problemen vandaan komen en gaan we oude patronen leren loslaten en ombuigen naar gezondere denkpatronen en copingstrategieën, waardoor je in het hier en nu weer voluit kunt leven.