PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. T. Reisser, Psycholoog | Psychotherapeut (AGB: 94014019)

Mw. T. Reisser, Psycholoog | Psychotherapeut

AGB: 94014019
BIG: 79916390216 

Mijn naam is Tessa Reisser, geboren en getogen in het mooie Limburg waar ik in een klein dorpje woon midden in de natuur. Dit voelt als mijn veilige plek van waaruit ik een goede balans kan vinden tussen mijn werk als GZ-psycholoog/psychotherapeut en mijn privé; als het even kan ben ik buiten in de natuur.

Ik werk nu al 20 jaar binnen de GGZ als GZ-psycholoog/Psychotherapeut en blijf het een interessant en uitdagend werkgebied vinden. Ik werk graag met jeugdigen en (jong)-volwassenen en vind het iedere keer weer heel bijzonder om een kijkje te mogen nemen in iemands leven, iemand sterke kanten en kwetsbaarheden te mogen ontdekken en een stukje mee te mogen lopen. Laten we samen proberen om disfunctionele en hinderende patronen te veranderen in de gewenste richting!

Ik werk graag met schematherapie in combinatie met EMDR om enerzijds aan te vullen wat iemand in zijn kindertijd en/of jeugd tekortgekomen is en anderzijds iemand te helpen verwerken van nare ervaringen, maar probeer vooral ook af te stemmen op ieders unieke vraag en de daarbij passende behandeling.