PSY-Care

Voor beter functioneren

Dhr. Drs. J. Heusschen, MSc.Psycholoog kind en jeugd

Dhr. Drs. J. Heusschen, MSc. Psycholoog kind en jeugd

SKJ geregistreerd: 130006910 | Logo registratie nummer:  23518872 

Hallo, ik ben Jordy Heusschen; psycholoog kind en jeugd Msc. Mijn jarenlange interesse voor het werken met kinderen- jongeren, ouders en andere betrokkenen heeft ertoe geleid dat ik na mijn HBO-studie Social Work en gewerkt te hebben met kinderen en jongeren van alle leeftijden binnen de GGZ in Leuven ben gaan studeren. Hier heb ik met vlag en wimpel de bachelor en master klinische kinder- en jeugdpsychologie afgerond.

Middels mijn niet-veroordelende houding, gedrevenheid en een gezonde dosis humor probeer ik de kracht die in ieder persoon huist (terug) naar boven te halen. Ik focus mij in de behandeling dan ook op de kwaliteiten en veerkracht van het kind, de jongere en zijn of haar systeem. In de praktijk kom ik in aanraking met diverse soorten vragen en zorgen, waarbij de hulpvraag en visie van alle betrokkenen op de aanwezige klachten centraal staan. Via deze aanpak werk ik toe naar het bewandelen van een gezamenlijke weg, waarbij in samenwerking hindernissen kunnen worden overwonnen.