PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. L. Jehoul, Psychotherapeut (AGB: 94114043)

Mw. L. Jehoul, Psychotherapeut

AGB: 94114043 
BIG: 49930922916                  

Ik ben Line Jehoul, psychotherapeut binnen het kind- en jeugdteam. Ik ben Belgische, woonachtig in het mooie Voeren. Ik ben graag buiten in de natuur, om te wandelen of te sporten. Na mijn studie klinische kinder- en jeugdpsychologie aan de K.U. Leuven heb ik een halfjaar vrijwilligerswerk gedaan in Lima, Peru, waar mijn interesse voor het werken met kinderen en ouders met verschillende verhalen en culturen verder is aangewakkerd. De wondere fantasiewereld van een kind inspireert en interesseert mij enorm. Ik vind het mooi om te zien hoe veerkrachtig kinderen zijn en hoe spel en fantasie hen hierbij kunnen helpen. Ik probeer steeds te vertrekken vanuit de veerkrachtbronnen van het kind en zijn of haar systeem en deze te versterken. Tegelijkertijd maak ik ruimte voor dingen die elders te weinig ruimte krijgen of hebben gekregen. Dit doe ik door aan te sluiten bij de belevingswereld en het ontwikkelingsniveau van het kind of de jongere en erop te vertrouwen dat deze het antwoord al in zich heeft. Een intensieve betrokkenheid van zorgfiguren is hierbij onmisbaar.