PSY-Care

Voor beter functioneren

Dhr. T. Jussen, Bestuurder | MSc. Gz-Psycholoog | Orthopedagoog Generalist

Dhr. T. Jussen, Bestuurder | MSc. Gz-Psycholoog | Orthopedagoog Generalist

AGB-code: 9401280
BIG: 89922525425

Hallo ik ben Thomas, Ik ben een betrokken, gedreven en inlevende GZ-psycholoog en Orthopedagoog-Generalist met humor. Vanuit een niet veroordelende houding ben ik steeds weer nieuwsgierig naar ieders verhaal. Ik werk vanuit de kracht en in de behandeling ligt daarom mijn focus op mogelijkheden in plaats van op beperkingen. In de praktijk werk ik met kinderen, jongeren en hun ouders met zeer uiteenlopende vragen en zorgen. In de diagnostiek en de behandeling staan het contact en de afstemming met het kind, het gezin en andere voor het gezin belangrijke mensen centraal. Hierbij zijn de verschillende hulpvragen leidend en werk ik toe naar gezamenlijke oplossingen voor de lange termijn.