PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. L. Weijsters, MSc. Psycholoog

Mw. L. Weijsters, MSc. Psycholoog

Hallo, ik ben Lotte Weijsters en werkzaam als psycholoog binnen Psy-Care, team kind en jeugd.

Ik heb altijd al interesse gehad in het werken met kinderen, jeugdigen en hun systeem. Ik ben gestart met de opleiding HBO Pedagogiek waarna ik op diverse plekken werkzaam ben geweest van kinderopvang tot de jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg.
Na de opleiding pedagogiek heb ik de premaster en master Mental Health afgerond aan de universiteit van Maastricht.
Als persoon ben ik toegankelijk en betrokken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het opzoeken van de samenwerking met het betrokken netwerk waaronder de cliënt zelf en zijn of haar systeem, zodat we vervolgens samen de juiste richting kunnen bepalen.

SKJ geregistreerd