PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. A. Buschmann, MSc. Psycholoog

Mw. A. Buschmann, MSc. Psycholoog

Mijn naam is Anouk Buschmann, geboren en getogen Limburgse. Als moeder van een zoontje en dochtertje die zich jaarlijks inzet voor het organiseren van lokale maatschappelijke activiteiten, sta ik midden in het leven. Vrienden, collega’s maar ook cliënten kennen mij als rustig en ingetogen, integer en tactvol, betrokken en inlevend.

Ik zet me graag in voor iets mogen betekenen voor een ander, waarbij ik geloof in ieders eigen regisseursschap. Vanuit die visie –waarin cliënten de deskundigen zijn over zichzelf– is het mijn intentie om in de contactmomenten de verbinding te zoeken vanuit een niet veroordelende en gelijkwaardige houding. Hierbij tracht ik aan te sluiten op emoties in het hier-en-nu en samen op zoek gaan naar onderliggende onuitgesproken behoeften en wensen.

Ik werk graag doelgericht en concreet. Vanuit een eclectische behandelstijl, maak ik gebruik van cognitief gedragstherapeutische-, EMDR- en ACT-technieken en ben ik in staat het traject van indicatiestelling t/m de individuele behandelingen te ondersteunen en te begeleiden. Hierin heb ik sinds 2009 de nodige ervaringen mogen opdoen als behandelend psycholoog binnen de vrijgevestigde praktijk als ook in de grotere GGZ-instelling met een multidisciplinair behandelprogramma.