PSY-Care

Voor beter functioneren

Client Ervaringen

Op deze pagina zullen wij reacties van ouders of van cliënten zelf weergeven, waarbij wij eventuele negatieve reacties niet zullen weglaten.
Omdat wij een groeiende praktijk zijn, willen wij graag leren van uw ervaringen en opbouwende kritiek zullen wij altijd ter harte nemen.
Ik vond de spelletjes in de gymzaal bij de polfermolen leuk, Koken in het hotel was lekker en de spelletjes buiten in de grote tuin waren ook erg leuk we deden dan Annemarie koekoek en verstoppertje. We hebben ook mindfulness gedaan, dat was fijn. Thomas , Inge, Kristel en Veerle zijn heel erg aardig.
Hallo PSY-Care, Wij zijn zeer te spreken over de individuele begeleiding en aandacht die geboden wordt. Er wordt echt naar de persoon gekeken. Ook vanuit ons kind was er een groot vertrouwen naar jullie toe. Ontzettend bedankt.
Super goed geholpen. Fijne prettige informele sfeer en altijd de ruimte om alles te bespreken. Toppers! Super bedankt voor al jullie hulp en goede zorgen.
Beste allemaal van Psy care: We zijn gestart bij jullie omdat we onze zoon J van 10 jaar: (Heel veel boze buien had , erg gefrustreerd, angstig en verdrietig kan zijn.) Wij willen hem beter kunnen begrijpen, helpen en begeleiden bij wat hij nodig heeft. Thuis, op school, met sporten en in zijn omgeving. Nee , niet om hem een etiket op te plakken! We zijn heel blij na alle onderzoeken, observaties, testen, gesprekken ,adviezen, individuele PMT therapie en groepstherapie. Dat we een heel eind op weg zijn , en vooral onze zoon J enorme sprongen heeft gemaakt. En wij als ouders (gezin) hem al veel beter kunnen begrijpen en kunnen begeleiden. Een GROTE DANKJEWEL hiervoor!!! Complimenten hoe jullie tijdens de groepstherapie van 10 weken lang op de woensdagmiddag de kinderen een veilige , gezellige en leerzame middag hebben gegeven. Ze hebben een echte vertrouwensband met jullie opgebouwd en J had nieuwe vriendjes gemaakt en kwam elke woensdag middag met plezier naar Valkenburg. Daarnaast vonden wij de terugkoppeling hoe het gegaan was die middag erg fijn , ook de twee keer een uurtje van de therapie meemaken was goed . Wat wij ook erg fijn vinden is dat jullie alles duidelijk evalueren en meegaan naar de gesprekken op school. Zodat het vervolgtraject voor iedereen duidelijk is. Nogmaals dank voor alles en GA ZO DOOR!!!
Hallo PSY-Care, Een zeer spannende tijd heel goed kunnen afsluiten. Koen gaf handvatten om me weer in een rustiger vaarwater te krijgen en te houden.
Hallo PSY-Care, Wij zijn zeer te spreken over de individuele begeleiding en aandacht die geboden wordt. Er wordt echt naar de persoon gekeken. Ook vanuit ons kind was er een groot vertrouwen naar jullie toe. Ontzettend bedankt.​
Hallo PSY-Care, Wij hebben onze 10-jarige zoon dit jaar laten testen bij PSY-Care. Onze ervaringen zijn goed. We zijn op een prettige en respectvolle manier behandeld. Onze zoon was geen nummertje maar een mens naar wie door verschillende hulpverleners serieus is gekeken. De uitslag van de testen was voor ons ouders geen verrassing, eerder een bevestiging van wat we zelf al dachten. Het meest heeft onze zoon de huiselijke sfeer in de praktijk gewaardeerd en wij de duidelijke en concrete handelingsadviezen die onze contactpersoon van PSY-Care na afronding van de testen met ons en de leerkracht op school heeft besproken.
Hallo PSY-Care, Een gewoon fijn laagdrempelige groep professionele “mensen”. Hebben veel behandelmogelijkheden wat allemaal in goed overleg gaat. Ze luisteren, bespreken en behandelen op een zeer menselijke manier. En wat ik belangrijk vind; een vaste betrouwbare (regie)behandelaar, gewoon super fijn!
vervolg En wij als ouders (gezin) hem al veel beter kunnen begrijpen en kunnen begeleiden. Een GROTE DANKJEWEL hiervoor!!! Complimenten hoe jullie tijdens de groepstherapie van 10 weken lang op de woensdagmiddag de kinderen een veilige , gezellige en leerzame middag hebben gegeven. Ze hebben een echte vertrouwensband met jullie opgebouwd en J had nieuwe vriendjes gemaakt en kwam elke woensdag middag met plezier naar Valkenburg. Daarnaast vonden wij de terugkoppeling hoe het gegaan was die middag erg fijn , ook de twee keer een uurtje van de therapie meemaken was goed . Wat wij ook erg fijn vinden is dat jullie alles duidelijk evalueren en meegaan naar de gesprekken op school. Zodat het vervolgtraject voor iedereen duidelijk is. Nogmaals dank voor alles en GA ZO DOOR!!! ​
Hallo PSY-Care, Mijn ervaring met PSY-Care is…….ze zijn zeer zorgvuldig en vakkundig, hun “meer ogen” principe zorgt ervoor dat ze niet blind met een eigen aanname een traject starten maar dit eerst discreet toetsen bij hun directe collega’s, daardoor creëren ze een meer dynamisch denk orgaan achter PSY-Care wat ervoor zorg dat ze in bezit zijn van een veel bredere probleem analyse. Het behandelingstraject biedt de mogelijkheid om eigen inbreng en inzichten erin te verwerken in de behandelingsmethodiek, waardoor het automatisch een, op persoon aangepaste behandeling wordt, het grote voordeel hiervan is dat het meer duidelijkheid en transparantie biedt als een vaste behandel methodiek uit het boekje. Vanaf het begin had ik ook het gevoel dat ze aandacht hadden voor mijn probleem en heb nooit het gevoel gehad dat ik als patiënt daar was, maar als mens.
Hallo PSY-Care, Toen ik bij PSY-Care kwam was ik bang, angstig, had moeite om mijn nare ervaringen te vertellen. Toen ik hoorde dat ik bij een mannelijke therapeut zou komen had ik daar grote moeite mee. Dit gezien de zware mishandeling en verkrachtingen. Eenmaal in gesprek met de therapeut stelde hij mij op mijn gemak waardoor ik alles naar buiten durfde te brengen. Het waren zware sessies die ik onderging en ik was er ook zeer geëmotioneerd door, maar achteraf ben ik zeer blij en dankbaar dat ik het ondergaan heb. De nare nachtmerries en angsten heb ik een plaats kunnen geven. Deze zware last draag ik niet meer met me mee. Ik heb weer een gewoon leven nu met veel plezier. Ik dank u dan ook voor de goede behandeling.