PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. M. Rinsma, Dans- en Bewegingstherapeut (AGB:90116856)

Mw. M. Rinsma, Dans- en Bewegingstherapeut (AGB:90116856)

Mijn naam is Maaike Rinsma en werk bij Psy-Care als bewegingstherapeut. Ik ben opgegroeid rondom Amsterdam en ben in 2019 naar het zuiden verhuist.

Ik geniet van het heuvellandschap en vind het heerlijk om hier te wonen. In de behandeling staat afstemming voor mij centraal.

Wat voor de een werkt hoeft niet voor jou te werken. Het mooie aan mijn vak vind ik dat naast het verhaal je in bewegingstherapie met de ervaring aan de slag gaat door contact te leggen met het lichaam. Door contact te leggen met het lichaam wordt het immers makkelijker om contact te leggen met jezelf, je eigen behoeftes en grenzen. Via afstemming kunnen we hier samen mee aan de slag.