PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. N. Quaedvlieg, MSc. Gz-Psycholoog / Cognitief gedragstherapeut VGCT

Mw. N. Quaedvlieg, MSc GZ-Psycholoog / Cognitief gedragstherapeut VGCT

Hallo, mijn naam is Naomi Quaedvlieg. Ik ben vanaf 2012 werkzaam als psycholoog en in 2016 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Daarnaast heb ik in 2019 de registratie tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt behaald. Na jarenlang bij grotere GGZ-instellingen in de regio te hebben gewerkt, heb ik per januari 2021 de overstap gemaakt naar PSY-Care. Ik hecht veel waarde aan het kleinschalige karakter, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal wordt gesteld en de lijnen kort zijn. Binnen de behandeling vind ik het belangrijk de balans te vinden tussen het toepassen van verschillende behandeltechnieken, maar tegelijkertijd vooral ook oog te blijven houden voor de persoon tegenover mij en zijn of haar wensen en behoeften. Ik ben er van overtuigd dat het van belang is samen te werken aan de gestelde behandeldoelen, in een veilige en rustige setting waarbij sprake is van een open, empathische en niet-veroordelende houding.