PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. K. de Séra, Pedagogisch medewerker

Mw. K. de Séra, pedagogisch medewerker

Mijn naam is Kristel de Sera, werkzaam bij PSY-Care sinds september 2019 als pedagogisch werker. Als persoon ben ik erg loyaal, ik doe wat ik zeg, what you see is what you get!  Creatief in zowel denken als doen. 

Binnen PSY-Care hou ik mij voornamelijk bezig met de groepsbehandeling die wij bieden. Daarnaast werk ik met de gezinnen en de kinderen individueel als nazorg van de groep.

Mijn ervaring ligt voornamelijk binnen de gesloten jeugdzorg, loverboy problematiek/slachtoffers en in een gezinshuis voor kinderen met hechtingsproblematiek.

Ik vind het belangrijk om altijd eerst te kijken naar het kind/de adolescent en niet naar de problematiek. Op deze manier leer je iemand kennen, wat bijdraagt in het kijken naar en behandelen van de hulpvraag/problematiek.

Als laatste vind ik het belangrijk dat je jezelf altijd blijft uitdagen, leren en ontwikkelen. Hier krijg ik bij PSY-Care de mogelijkheid toe.

Met vriendelijke groet,
Kristel de Sera