PSY-Care

Voor beter functioneren

Mw. drs. E. Sistermans, Gz-Psycholoog

Mw. drs. E. Sistermans, Gz-Psycholoog

AGB: 94103709
BIG: 79046119325

Hallo, ik ben Eelke Sistermans en sinds februari 2017 als gezondheidszorgpsycholoog werkzaam bij PSY-Care. Daarvoor ben ik 15 jaar verbonden geweest aan een grote ggz instelling en ik heb bewust de overstap naar een kleinere organisatie gemaakt, naar volle tevredenheid. Mijn werkgebied is voornamelijk (jong)volwassenen, waarbij verschillende problematiek op de voorgrond kan staan, zoals angst-/stemmingsklachten en/of problemen die meer liggen op het vlak van persoonlijkheid. Deze diversiteit past mij erg goed. Naast individuele behandeltrajecten geef ik tevens, als gecertificeerde Mindfulnesstrainer, trainingen MBCT-MBSR.
Met veel plezier voel ik me betrokken bij de doorontwikkeling van PSY-Care, die staat voor kwaliteit, professionaliteit, waarbij de eigen veranderwens en hulpvraag uitgangspunt is voor elke behandeling.